Патріотам незалежної України час ставити другому фронт.

Чому усе нове озброєння, котре направляється з Європи та США не проходить далі Польщі, в край намертво застряє на західних кордонах України?


Будемо чесні. Захід проект України вже списав. Він був одноразовий. Як пілот камікадзе. Але свою роль виконав повністю – показав Європі, що росіяни це вороги Заходу. Але що далі?
Путін чудово розуміє, що у Львові та Волині на «російський мир» не чекають. Та й не чекали ніколи. Історично – Русь, а по факту навіть не Україна, а Польща. Занадто сильне вплив м’якої сили сусідньої країни.

Але вводити війська полякам ніхто просто так не дозволе. Для цього і створюється ситуація з біженцями. Росія створила прецедент у Маріуполі, розумні люди це побачили, викинули автомати і пішли за квитками на поїзда. Потік біженців після Маріуполя посилився багатократно. Від Харкова до Сум, до Мелітополя з Одесою. Для незрозумілих ситуацію повторять у Дніпрі. Харків просто шкода.
Хитрий план у тому, щоб націоналісти-захисники самі пішли з міст. А залишаться у містах прихильники ідейні російського миру та пенсіонери. Перші оберуть Росію ідеалістично, а другим важніше дешева комуналка і російська пенсія, а не безвіз.

Але через це на Заході буде хаос. Тому і поляки увійдуть не як воєнні, а миротворці з гуманітарною місією нехай із танків, джевелінів та військових колон. Зате без війни.

Угорці давно агітують своїх етнічних сусідів Закарпаття. М’який націоналіст Віктор Орбан не може вчинити інакше. Для купи до числа угорців запишуть русинів. І це буде раціональний вибір. Краще ЄС з культурною автономією, чим зі свідомими на фронт.

Що буде з центром країни, так ніхто і не вирішив. Росія не знає як застосувати Київську агломерацію в 6 млн осіб. Прокататися по Хрещатику на параді 9 травня. Так, а потім, скоріше за все вона буде предметом торгу. Торгуватися будуть за різну ступінь автономії.

Самим Українцям запропонують раціональний вибір. Схід та Південь, Плюс Харків – зона впливу Росії. І не важливо, що буде написано на прапорі. Центр – буфер. Захід Полякам та Угорцям. Кому не пощастило, так це киянам при владі, вони звикли «рулити потоками» для 40 млн країни. Тепер їм залишиться рулити однією третьою країни.