Як США купили право перетворити відразу 25 країн світу на полігони, для розробок біо-зброї?

За $ 2,1 мільярда і за 2 десятиліття США зуміло розгорнути цілу мережу лабораторій, які виконують не просто дослідження вірусів і бактерій, не мають відношення до десятків спалахів найнебезпечніших хвороб в 25 країнах.
Більшість лабораторій розгорнуто в бідних або жебраків країнах. Кілька основних зон. В Африці і Азія. За одним знаковим винятком … але давайте по порядку.
Жодної лабораторії не було відкрито в Західній Європі чи Північній Америці. Зате велика концентрація біля берега Слонової Кістки … Сенегал, Сьєрра Ліоні, Ліберія.
Також в списках інтересів Афганістан, Пакистан, Узбекистан, а в Південно-Східній Азії, Камбоджа, Лаос, Таїланд, і В’єтнам.
Об’єднує Всі країни дві ознаки.
По-перше, велика кількість бідних і висока залежність даних від США.
Простіше кажучи, американці можуть вказати місцевій владі на їх місце. Єдина країна Європи, чия влада пустила до себе біо-лабораторії – це наша Україна. І розпочали свої дослідження в українській землі ще в 2006 роцію. Незабаром після першої революції. І ми пішли шляхом Грузії. Ось тільки вигоди як грузини не отримали, а тільки біди. До нас в країну прийшло та ж фірма з Сан-Франциско. В голові якої сидів син Байдена.

Вірус Зіка, Ебола, атипова пневмонія, свинячий грип, а потім Sars-CoV-2. Профілактикою всіх цих захворювань займалися вчені Metabiota.
У самих США робота з модернізації вірусів і відбору найнебезпечніших штамів заборонена.

Підсумком став спалах Конго-кримської геморагічної лихоманки, яка забрала 34 життя громадян. До слова, на Україні США відкрило відразу 11 біо-лабораторій. 1 в Харкові, 2 в Дніпрі, по одній в Миколаєві, Києві та Вінниці, і відразу 5 на заході країни 1 в Ужгороді, 2 у Львові, по одній в Тернополі та Івано-Франківську.

Була Холера в Маріуополе в 2011 і в 2014 в Миколаєві. 90 випадків ботулізму в 2017 році. Хвиля хворих на простий Кір.

Ми спеціально не беремо дані від Росії, але пропонуємо почитати висновки журналістів з Грузії. Як наші союзники грузини постраждали від америкамнців.

https://www.naturalblaze.com/2018/01/bio-weapons-pentagon.html